Pensioen ondernemer

U bent ondernemer/DGA

Als ondernemer zorgt u voor uw bedrijf en uw mensen, maar ook voor uw partner en kinderen. Als ondernemer moet u zelf voor uw oudedagsvoorziening zorgen. Wanneer u met pensioen gaat, wilt u uiteraard dat u en uw partner de vruchten blijven plukken van uw arbeidzaam leven. U heeft immers niet voor niets zo hard gewerkt. Veel ondernemers zeggen: “Mijn bedrijf is mijn pensioen.” Maar is dit echt nog zo in deze tijd? En wat als u overlijdt? Blijft er dan genoeg over voor uw partner en uw kinderen? Heeft u dat net zo goed geregeld als uw bedrijf?

Voldoende pensioen opgebouwd
De meeste ondernemers weten niet precies wat hun inkomen zal zijn op pensioendatum. Zegt u eens eerlijk: heeft u een helder beeld van wat u wilt kunnen doen na uw 65e, welk inkomen daar later voor nodig is en of u nu ‘op koers’ bent? Wij wel! Wij kunnen u precies vertellen hoe uw oudedagsvoorziening is opgebouwd en wat u nu eventueel (extra) kunt doen om straks al uw wensen te kunnen blijven betalen. Met al uw pensioenvragen, of het nu gaat om uw eigen oudedagspensioen of dat van uw partner of kinderen, kunt u bij ons terecht voor pensioenadvies.
Pensioen laten groeien
AT Pensioenmanagement adviseert en begeleidt ondernemers in pensioenzaken – volkomen onafhankelijk en op maat. Zodat uw oudedagsvoorziening goed is geregeld – in of desgewenst buiten de zaak. Wij helpen u te zorgen dat er voldoende beschikbaar is om ook daadwerkelijk met pensioen te gaan en te genieten van de tijd na uw ondernemerschap en wel op het moment dat ú aangeeft. En… uiteraard wordt ook de jaarlijkse afstemming met uw accountant verzorgt.

Diensten ondernemers / DGA:

  • Actuariële berekeningen
  • Eigen beheerberekeningen
  • Analyse eigen beheer versus verzekeren
  • Berekeningen / vergelijkingen pensioenverzekeringen
  • Levensloopberekeningen
  • Lijfrenteberekeningen
  • Opstellen Pensioenplan