(Pensioen)vermogensbeheer

De tijd dat banken nog aandacht hadden voor hun individuele klanten lijkt ver achter ons. De lokale en regionale bankfilialen zijn vervangen door pinautomaten. Waar u voorheen nog persoonlijk contact had met een accountmanager, werken banken nu voornamelijk met een callcenter. Vermogensgrenzen voor private banking worden door bijvoorbeeld de Rabobank recent opgetrokken van € 80.000,- naar € 250.000,- en soms zelfs € 500.000,-. Onder die grenzen mag u het doen met standaard beleggingsproducten. Alsof u niet belangrijk bent. Graag bieden wij u wél die diensten die u voorheen alleen kreeg als u een ‘private banker’ had.

Zou het niet fijn zijn als u weet dat er altijd iemand met u meekijkt op persoonlijk financieel gebied? Iemand die er samen met u voor zorgt dat u uw gewenste levensstijl kunt bereiken en vasthouden. Ook op het moment dat u stopt met werken. Dat u niet alleen alles uit uw zakelijk leven kunt halen, maar ook kunt genieten van de zaken die er voor u toe doen. Wij begeleiden u graag en persoonlijk om uw financiële leven gezond te houden. Zaken als uw huis, uw leven, uw dromen, uw pensioen, uw vermogen, de studie van kinderen en uw oude dag. Zaken waar wij specialist in zijn. Als een soort ‘financiële huisarts’.

Mogen wij u uitnodigen om op onze kosten een oriënterend gesprek te hebben hoe we u op financieel gebied kunnen helpen het leven te leiden dat u wilt? Vandaag en in de toekomst?